Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SZUPERCSAPAT - 1. ÉVAD 3. LEMEZ
THE A-TEAM - SEASON 1 (1983) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Rod Holcomb, Ron Satlof, Bruce Kessler, Chuck Bowman, Arnold Laven, Guy Magar, Bernard McEveety
Szereplők:George Peppard, Dwight Schultz, Mr. T, Dirk Benedict, John Ashley, William Lucking, Melinda Culea, Amy Steel, Sergio Calderon, Bill McKinney, William Windom, Yaphet Kotto, John Saxon, Richard Romanus, Clifton Jones, Sid Haig, Dean Stockwell, Ed Lauter
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:168 perc


1990 Ft.Nem kapható


A lemezen található epizódok:

A nyúl, aki felfalta Las Vegast
A pénz szaga
Vakáció a hegyekben

A Szupercsapat egy szórakoztató és akciódús TV sorozat, mely 1983-ban indult hódító útjára és mára már hatalmas rajongótábort szerzett világszerte.
A sorozat egy négytagú csapat extrém kalandjait meséli el, akik az amerikai hadsereg különleges alakulatánál szolgáltak egykor és megjárták a vietnámi háború minden poklát. Egy parancsra elkövetett tettük miatt azonban meg kell szökniük a katonaságból és a hadi törvényszék is rájuk feni a fogát, így állandó menekülés az életük. Bujkálás közben azonban igazi hõsökké válnak, hiszen a jó és az igazság oldalán állva marad energiájuk arra is, hogy az ártatlanok és elnyomottak védelmére keljenek.



Végre DVD-n is megjelent a Szupercsapat elsõ évada, hogy Hannibál ezredes, Rosszfiú, Murdock és Szépfiú alkotta négyes humorral átszõtt és izgalmas kalandjait újra átélhessük.