Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ÁLLATI SZERELMEK
LES ANIMAUX AMOUREUX (2007) - FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm
Rendezte:Laurent Charbonnier
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:82 perc


1990 Ft.Nem kapható


Az állatok számára a hódítás nem más, mint üzlet. Biológiai üzlet, természetesen! Persze mégsem csupán ennyi: gyengédség, ítélõképesség, ravaszság, leleményesség, eltökéltség – egy állatnak ezekkel mind rendelkeznie kell, sõt, még egy kicsit többel is, ha magához szeretné édesgetni kiválasztottját.



A struccok ritmusos tánca, a szentjánosbogarak bûvös ragyogása, a hegedûs rákok hangtalan koncertje vagy a páviánok tréfái; az állatok szerelmi élete egy ritka és szórakoztató elõadás. És egy tükör, amiben az ember gyakran magára ismer.



Ez a film nem dokumentum, nem is fikció, sokkal inkább egy bámulatba ejtõ utazás a vad természet világába, olyan helyekre, amelyeket ezelõtt még nem láthattunk. Mindez szokatlan, eredeti és furcsa látószögbõl filmezve.



Ez a film felfedezés, esztétika, humor, gyengédség, finomság. Táncok, belsõ hangok és színek.



A film a világ négy sarkára röpít minket, 34 országba, többek között Európába, Ausztráliába, Tanzániába, Kamerunba, Kanadába, Guyanaba, oda is igen közel, prérik és erdõk mélyére. Szándéka, hogy a legtermészetesebb dolgokra irányítsa figyelmünket: az állati világ jellegzetesebb szerelmi viselkedéseire.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánló
Werkfilm - így készült a film
Eredeti elõzetes