Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
WOODSTOCK A KERTEMBEN
TAKING WOODSTOCK (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Zenés
Rendezte:Ang Lee
Szereplők:Henry Goodman, Imelda Staunton, Emile Hirsch, Paul Dano, Lee Wong, Jeffrey Dean Morgan, Sondra James, Christina Kirk, Clark Middleton
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:117 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


1969 nyara. A Greenwich Village-ben lakberendezõként dolgozó Elliotra nagy hatással van a melegjogi mozgalom. Ám kénytelen hazaköltözni a New York környéki Catskillsbe, mert basáskodó szülei a családi motelt a teljes pusztulás szélére juttatták: az El Monacóra egy bank készül rátenni a kezét. Amikor fülébe jut, hogy a szomszédos város mégsem ad engedélyt az ott tervezett fesztivál megtartására, Elliot felhívja a szervezõket, felajánlja a családi motelt fõhadiszállásnak, hogy lendítsen a forgalmon, és megemlíti a szomszéd 600 hektáros birtokát is. A stáb beköltözik az El Monacóba, és hamarosan másfél millió ember indul útnak a helyre, mely úgy írta be magát a világtörténelembe: Woodstock.



Az Oscar-díjas Ang Lee (Tigris és sárkány, Brokeback Mountain, Ellenséges vágyak) filmje Elliot Tiber memoárján alapul, aki akaratán kívül hatalmas szerepet játszott abban, hogy a Woodstock zenei és mûvészeti fesztivál generációk meghatározó élményévé és fogalommá vált. Kiemelkedõ szereposztással és a hatvanas évek ikonjainak zenéivel - a Grateful Dead, a Doors, a Jefferson Airplane és hasonló nagy nevek számaival felturbózva - a Woodstock a kertemben utazás abba a korszakba, amikor úgy tûnt, minden lehetséges.