Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FELNEVELNI A ZEBRÁT (ANIMAL PLANET)


Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Ismeretterjesztő film
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Animal Planet
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:43 perc


990 Ft.Nem kapható


Állatgondozók szemén keresztül ölelhetjük magunkhoz a világ legaranyosabb egzotikus állatait. Ez a sorozat a vadállatok életének elsõ évét mutatja be a nézõknek. Az egyes részekben a Vadon Királyságának egy-egy fajtáját mutatjuk be, végigkövetve kölyökkorukat és az élet csodáinak megtapasztalását.



Az állatok nagy részét élet-halál helyzetbõl mentették meg. Egyidejûleg azon emberi családokat is megismerjük, akik e vad "kölyök" felnevelésének szentelték életüket. A "Felnevelni az..." az emberi "szülõk" és a Föld legaranyosabb vadcsecsemõi között kialakuló mély ragaszkodás és különleges kapcsolatok dicsõítése.



A sorozatban szereplõ állatok azért szorulnak emberi gondozásra, mert saját maguk nem lennének képesek túlélni a vadon kihívásait, illetve egy veszélyeztetett fajok számára létrehozott speciális nevelési programban vesznek részt.



A nézõ ezeket az állatokat büszke gondozóik szemén keresztül láthatja, akik egy olyan életre készítik fel õket, mely emberi gondozók nélkül hamar véget ért volna.



Felnevelni a... Zebrát

Csatlakozunk Louise Jouberthez, a dél-afrikai köztársaságbeli Limpopo tartomány Sanwild Animal Sanctuary alapítójához, hogy végigkövessünk egy szívszaggató és szívmelengetõ évet, mely alatt három zebrabébit nevel fel. Megnézzük, hogy Cassidy a súlyosan megsérült csikó hogyan nõ fel és hogyan válik csintalan, de elragadó csibésszé.



Megismerjük két csapattársát is, Shadow-t és Sky-t, a térséget súlytó katasztrofális szárazság áldozatait. Mindhárman pótanyjuk éjjel-nappali gondozására szorulnak ahhoz, hogy életben maradjanak. A csikók fejlõdésük során sok örömöt és kalandot átélnek. Emberi gondviselõjük minden lépésüket figyelemmel követi azon az úton, mely a vadonba való visszatérésig vezet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése