Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A RAGADOZÓ PRÉDÁJA - TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS, GYORSASÁG


Formátum:DVD
Műfaj:Ismeretterjesztő film, TV sorozat
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Animal Planet
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:47 perc


990 Ft.Nem kapható


A ragadozó prédája sorozat a prédaállat szemszögébõl vizsgálja meg a természet legdrámaibb találkozásait, és bonyolult módszereket tár fel, melyeket az állatok annak érdekében vetnek be, hogy ne kerüljenek üldözõik gyomrába.



Szemet gyönyörködtetõ grafika és izgalmas felvételek mutatják be, mi is kell ahhoz, hogy túléljék egy félelmetes ragadozó támadását. Minden rész az ellenfelek statisztikai adatainak összehasonlításával kezdõdik. A tudományos vizsgálat feltárja, hogyan sikerül a prédaállatoknak túljárniuk támadóik eszén.



Tökéletes idõzítés

A tökéletes idõzítés egy másik útja annak, hogy prédaállat mindig egy lépéssel támadója elõtt járjon. Bemutatjuk a természet legkiválóbb idõmérõit, a pettyes szarvas egy támadó tigrissel szembeni szempillantásnyi gyorsaságú reakciójától kezdve egészen a tölgyfák teljesen összehangolt makktermésig.



Gyorsaság

Egyes állatok a gyorsaságuknak köszönhetik, ha sikerül megmenekülniük a ragadozók elõl. A törpemongúznak sikerül kitérnie a vipera támadása elõl, és elûznie azt odújától. A seregély szárnyfelépítése következtében a levegõben túltesz a ragadozó madarakon.



A havasi kecske, a zerge és a kõszáli kecske a sziklákon képes le- és felfelé ugrálni, és így megmenekülni a veszélytõl. A mezei nyúl elég ügyes ahhoz, hogy ha maximális sebesség közben felbukik, a bukás után talpra álljon és még mindig gyorsabban fusson az õt üldözõ agárnál.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése