Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A RAGADOZÓ PRÉDÁJA - STRATÉGIA, A TERMÉSZET SZÉLHÁMOSAI


Formátum:DVD
Műfaj:Ismeretterjesztő film, TV sorozat
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Animal Planet
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:47 perc


990 Ft.Nem kapható


A ragadozó prédája sorozat a prédaállat szemszögébõl vizsgálja meg a természet legdrámaibb találkozásait, és bonyolult módszereket tár fel, melyeket az állatok annak érdekében vetnek be, hogy ne kerüljenek üldözõik gyomrába.



Szemet gyönyörködtetõ grafika és izgalmas felvételek mutatják be, mi is kell ahhoz, hogy túléljék egy félelmetes ragadozó támadását. Minden rész az ellenfelek statisztikai adatainak összehasonlításával kezdõdik. A tudományos vizsgálat feltárja, hogyan sikerül a prédaállatoknak túljárniuk támadóik eszén.



Stratégia

A róka és a csimpánz intelligenciájukról és ravaszságukról ismert ragadozók, azonban ebben a részben megmutatjuk, hogy prédáik - elképesztõ taktikáikat alkalmazva - mégis túl tudnak járni az eszükön. A tengeri teknõsök, majmok, nyulak és ludak azok az állatok, melyek nem szeretnének ebéddé válni.



A természet szélhámosai

Hogyan segít a zebra csíkozása abban, hogy megvédje tulajdonosát az állatok királyától Afrikában? Milyen álcát használ a hófajd, hogy ne kerüljön a sas karmai közé? Hogyan használja fel az imádkozó sáska több mint mesteri mimikrijét, hogy összezavarja a kaméleont? Fedezze fel, miért nem mindig elég színt, mintázatot és helyzetet változtatni ahhoz, hogy egyik állat megmeneküljön a másik elõl.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése