Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A RAGADOZÓ PRÉDÁJA - SEBESSÉG, ÉBERSÉG


Formátum:DVD
Műfaj:Ismeretterjesztő film, TV sorozat
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Animal Planet
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:47 perc


1990 Ft.Nem kapható


A ragadozó prédája sorozat a prédaállat szemszögébõl vizsgálja meg a természet legdrámaibb találkozásait, és bonyolult módszereket tár fel, melyeket az állatok annak érdekében vetnek be, hogy ne kerüljenek üldözõik gyomrába.



Szemet gyönyörködtetõ grafika és izgalmas felvételek mutatják be, mi is kell ahhoz, hogy túléljék egy félelmetes ragadozó támadását. Minden rész az ellenfelek statisztikai adatainak összehasonlításával kezdõdik. A tudományos vizsgálat feltárja, hogyan sikerül a prédaállatoknak túljárniuk támadóik eszén.



Sebesség

Mi a közös egy ormányos cickányban, egy Thomson-gazellában, egy szivárványos öklének nevezett kis szürke halban és egy galambban? A válasz: mind nagyon gyorsak. De vajon elég gyorsak ahhoz, hogy elmeneküljenek a héják, gepárdok, vándorsólymok és tarka jégmadarak elõl?



Ezek a Föld leggyorsabb ragadozói, de vajon villámgyors reflexeik és intelligens stratégiájuk elegendõk-e ahhoz, hogy megnyerjék az életért folytatott csatát?



Éberség

Ragadozó támadása esetén a szuperérzékenyek biztosíthatják a megmenekülést. Érzékeli-e azonban a gyûrûsfóka a bajuszával a jegesmedve lépteit? A gép éles szeme képes azonosítani a legtöbb ragadozó halat, ez azonban megmenti-e õt és társait a pörölycápától? A sárga éjjeli pillangónak bionikus fülei vannak - ki tud-e térni a hosszúfülû denevér támadása elõl? A vadnyugaton a skorpió szõrös lábait használja ahhoz, hogy érzékelje a veszélyt, de vajon megérzi-e a homokban sikló kígyót?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése