Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KÉT SZERETŐ
TWO LOVERS (2008) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:James Gray
Szereplők:Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Moni Moshonov, Isabella Rossellini, John Ortiz, Elias Koteas, Bob Ari
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:110 perc


2490 Ft.Nem kapható


A karizmatikus, de problémás Leonard egy szerelmi csalódást és öngyilkossági kísérletet követõen visszatér a családi fészekbe, a brooklyni Brighton Beach elszigetelt világába. Miközben szülei aggódó tekintetének kereszttüzében próbálja összeszedni magát, két nõvel is megismerkedik: Michelle, a gyönyörû, és rejtélyes szomszéd alaposan felkavarja a férfi körüli állóvizet, az egzotikumot és másságot képviseli Leonard kimért világában. A másikuk Sandra, egy üzletember bájos és odaadó lánya, aki azon igyekszik, hogy megvásárolja családjának vegytisztító vállalkozását.



Leonardban mély vonzalom ébred Michelle iránt, aki úgy tûnik, viszonozza vonzalmát, ám közben önpusztító viszonya van egy házas férfival. Eközben a család irányából érkezõ fokozódó nyomás Sandra mellé állítaná Leonardot, amely lehetetlen helyzetet eredményez. A férfinak döntenie kell, hogy a vágy sürgetõ erejére, vagy a nyugalmat hozó szeretet szavára hallgasson. A háttérben pedig ott a veszély, hogy visszazuhan a szakadékba, amely korábban kis híján a vesztét okozta.



Joaquin Phoenix utolsó mozifilmes szereplését láthatjuk James Gray (Az éjszaka urai) romantikus drámájában, mely a színész egyszerre nyers és sebezhetõ alakításával méltó búcsú a filmvászontól. Partnerei Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Isabella Rossellini és Moni Moshonov.