Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ENERGIA
PUSH (2009) - ANGOL-AMERIKAI-KANADAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma, Sci-Fi, Thriller
Rendezte:Paul McGuigan
Szereplők:Colin Ford, Joel Gretsch, Djimon Hounsou, Dakota Fanning, Robert Tsonos, Brandon Rhea, Chris Evans
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:97 perc


1890 Ft.Nem kapható


Paul McGuigan (Alvilági játékok, Gengszterek gengsztere) lélegzetelállító akció-thrillere a pszichikai kémkedés halálos világáról szól, ahol paranormális képességû emberek képesek tárgyakat mozgatni az akaratukkal, a jövõbe látni, új realitást kreálni, és gyilkolni anélkül, hogy áldozatukhoz érnének.



A Divízió nevû titkos kormányügynökség átlagemberekbõl genetikai transzformációval mesterségesen fejleszt pszi-harcosokat, és aki ellenáll, azzal brutálisan leszámolnak. Nick Gant (Chris Evans) másodgenerációs telekinetikus „mozgató” azóta bujkál, mióta a Divízió emberei meggyilkolták apját. Hongkongban õ, és a hozzá hasonlók el tudnak tûnni, ha nem verik nagydobra képességüket. Nick mégis kénytelen feladni a bujkálást, amikor Cassie Holmes (Dakota Fanning), a 13 éves „látó” a segítségét kéri, hogy közösen keressék meg Kirát (Camilla Belle), aki a Divízió kötelékébõl megszökött „uraló”, és talán nála van a kulcs a Divízió programjának megszüntetéséhez. Az övé a legveszélyesebb pszichikai erõ: képes befolyásolni mások cselekedeit gondolat-átültetéssel.



Csakhogy Cassie jelenléte felkelti a Divízió vérebei, fõként Henry Carvet ügynök (Djimon Hounsou) figyelmét, így a férfi és a kislány hamarosan menekülni kényszerülnek, hogy mentsék életüket, és hogy mielõbb megtalálják Kirát.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

B-roll (felvételek a forgatásról)
Interjú a szereplõkkel, a rendezõvel és a producerrel
Elõzetes
Werkfilm - Tudomány a fantázia mögött
Kimaradt jelenetek - 4 jelenet