Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
IMAX: MEDVÉK (BLU-RAY)
BEARS (2001) - AMERIKAI-KANADAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Dokumentumfilm, Természetfilm
Rendezte:David Lickleyk
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:FesztivÁliroda
Feliratok:Angol, Cseh, Lengyel, Román
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - PCM
Angol - DTS-HD
Angol - Surround
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Cseh - Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:40 perc


1999 Ft.Nem kapható


Az embert az õsidõk óta szoros kapcsolat fûzi ezekhez a nemes vadakhoz. Méretük és félelmet keltõ megjelenésük miatt hajlamosak vagyunk a rettegésre, miközben az õsi civilizációktól napjainkig a legmélyebb vallásos tisztelettel és áhítattal tekintünk rájuk. A mítoszokkal teli múlt megidézése és a csupa bizonytalanságot rejtõ jövõ víziója mellett a film remek képekkel mutatja be ezeknek a néha elbûvölõ és bájos, néha erõszakos és kegyetlen mindenevõknek az emberi civilizáció által mind jobban fenyegetett életét.



A városi ember számára elképzelhetetlen közelségbe férkõzhetünk a világ legnagyobb szárazföldi ragadozójához, az északi tundrák királyaihoz, a jegesmedvékhez. Láthatjuk a montana-i feketemedvéket, amint kölykeiket nevelik, és persze megismerkedhetünk a legendás grizzlyvel, az észak-amerikai õslakosok totemállatával.



A Földünkön ma élõ medvék élete azonban — amellett, hogy megható és játékos pillanatokban is bõvelkedik — nagyrészt komoly és nehéz küzdelem a túlélésért, minden fajta számára más-más kihívással. A filmet megnézve jobban megismerhetjük ezeket a csodálatos állatokat, és talán megérthetjük azt is, miért olyan fontos a megóvásuk, nemcsak a természet, de az emberi faj számára is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - a Medvék forgatásáról (kb. 10 p.) (feliratos)
Werkfilm (így készült) (kb. 19 p.) (feliratos)
Dokumentumfilm - Harc a medvékért (kb. 45 p.) (feliratos)