Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
RÓZSASZÍN SAJT
RÓZSASZÍN SAJT (2009) - MAGYAR

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Tóth Barnabás
Szereplők:Tóth Barnabás, Bezerédy Zoltán, Molnár Levente, Lisztes Lilla, Eke Angéla, Pikali Gerda, Lipcsei Betta, Douceline Derreal, Olivier-Jacques Bernard, Anthony Brutillot
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Angol, Francia, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Francia - Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:93 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Minden férfi álma, hogy szinte bármelyik nõt megkaphassa. De vajon milyen lehet egy ilyen született alfahím mellett felnõni? A mai világban már-már konzervatívnak számító romantikus értékrendet valló 19 éves Dani számára mindenesetre elrettentõ példa édesapja, a skalpvadász Tibor szabad szájú, carpe diem, örökgyermek életmódja. A nõfaló apa ráadásul igyekszik fiát minden egyébben is a saját képére formálni. Így a srác kilátogat francia rokonaihoz, hogy kicsit kiszakadhasson a non-stop „kiképzésbõl”.



A rendkívüli szabadság azonban mind Daninak, mind Tibornak fontos leckét tanít a másikról – és leginkább önmagáról. A tini vígjáték és melodráma elemeit elegyítõ felnövés történetben minden szülõ és gyermek magára ismerhet – vagy egy ismerõs családra. Vigyázat! A film szívtájéki melegséget és önfeledt mosolygást okozhat!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Audiókommentár
Kimaradt jelenetek
Bõvített jelenetek
Bónusz kisfilm - Kiállítás - Tóth Barnabás kisjátékfilmje
Bónusz kisfilm - Autogram - Tóth Barnabás kisjátékfilmje