Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SHERLOCK HOLMES, A MESTERKOPÓ 4.
FIUTO DI SHERLOCK HOLMES / MEITANTEI HOLMES (1984) - OLASZ-JAPÁN

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Mese, Rajzfilm
Rendezte:Hayao Miyazaki, Kyosuke Mikuriya, Tatsuo Hayakawa
Szereplők:Rajzfilmfigurák
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Olasz - Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:98 perc


1990 Ft.Nem kapható


10. Dover sziklái:



Valaki bojkottálja a London Párizs közötti légiposta szolgáltatást. Amikor Sherlock Holmes háza közelében lezuhan egy repülõgép, a magándetektív Hudson asszonnyal és Watsonnal azonnal a pilóta segítségére siet. Átvizsgálva a repülõgép maradványait, egy vágásra lesz figyelmes az üzemanyagcsövön, ezért a repülõtérre siet, hogy megelõzze a további baleseteket. A sorozatos repülõgép katasztrófák mögött természetesen most is a kapzsi Moriarty professzor áll?



11. Hiányzó fontok:



Mr. Gilmoore, a fukar gyártulajdonos életnagyságú szobrában õrzi vagyonát. Egy nap rádöbben, hogy 20 arany fontsterlingje hiányzik, ezért magához kéreti Sherlock Holmest, a híres magánnyomozót, hogy elejét vegye a további lopásnak. A kastélyhoz vezetõ úton Sherlock Holmes egy mély gödörre lesz figyelmes, és számításai szerint Moriarty professzor nem minden ok nélkül ásta azt a gödröt. Gyanúja hamarosan beigazolódik.



12. Menekülés a viharban:



A Scottland Yard autóparkja rohamosan fogy, mivel Lestrade felügyelõ és emberei túl sok balesetet okoznak. Alice, Mr. Fókusznak, Anglia leggazdagabb bankárjának a lánya magához kéreti Sherlock Holmest és Wattsont, mert úgy gondolja, valakik szemet vetettek az apja antik óráira. Mr. Fókusz személyesen visz el egy edinborough-i múzeumba felbecsülhetetlen értékeit, de nem kér hozzá kíséretet a Scottland Yardtól. Még szerencse, hogy lánya elõrelátóbb, és védelmet kér apja számára a híres magándetektívtõl. Sherlock Holmes azonnal rájön, hogy a sorozatos balesetek mögött Moriarty professzor áll.




Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése