Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
9-ES TERV A VILÁGŰRBŐL
PLAN 9 FROM OUTER SPACE (1959) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Sci-Fi
Rendezte:Edward D. Wood Jr.
Szereplők:Lugosi Béla, Gregory Walcott, Mona McKinnon, Duke Moore, Tom Keene, Carl Anthony, Paul Marco
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Mono
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:79 perc


2490 Ft.Nem kapható


Íme a világ legrosszabb filmje!



Nem, szó sincs tréfáról: a 9-es terv a világûrbõl címû filmet tényleg minden idõk legrosszabb mozgóképes alkotásának kiáltották ki, ami nem is csoda: minden idõk legrosszabb rendezõje, a halhatatlan Edward D. Wood Jr. bábáskodott felette.



A filmben minden megvan, ami méltóvá teszi a megtisztelõ címre: jó pár nem-éppen-különleges effektus, szaténblúzban feszítõ ufók, madzagon le-felrángatott repülõ csészealjak, melyek a kilencedik ördögi tervvel igyekeznek meghódítani a Földet (talán az elsõ nyolc terv befuccsolt?), zombik hadserege (vagyis valójában háromé), és végül, de nem utolsó sorban Lugosi Béla felülmúlhatatlan utolsó alakítása (akinek szerepére halála után a rendezõ feleségének csontkovácsa ugrott be). Ez a valóban páratlanul egyedi film, Ed Wood Aranypolgára, valójában himnusz mindazokhoz, akik valaha is megpróbáltak létrehozni valami igazán értelmeset és maradandót... ám végül bõdületesen mellényúltak, már ami az értelmeset illeti, ez az alkotás ugyanis maradandónak bizonyult!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiókommentár
Audiókommentár Varga Zoltán filmesztéta közremûködésével
Szöveges kommentár - Ko(z)mikus igazság a világûrbõl
Egyéb - A film színvonalához és amatõr szereplõihez méltó amatõr szinkron, a Fórum Home Entertainment dolgozóinak közremûködésével