Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EDTV (SELECT VIDEO KIADÁS)
EDTV (1999) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Ron Howard
Szereplők:Jenna Elfman, Matthew McConaughey, Ellen DeGeneres, Dennis Hopper, Rob Reiner, Woody Harrelson, Elizabeth Hurley, Clint Howard, Martin Landau, Sally Kirkland
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - DTS
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:122 perc


1990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Ed Pekurny (Matthew McConaughey) egy átlagos fickó, aki úgy érzi semmit sem veszíthet azzal, hogy elvállalja egy valóságshow fõszerepét. A TV mûsor pillanatok alatt óriási
sikereket ér el, és a lökött, de mindazonáltal felettébb érdekes videotékás srácból egy szempillantás alatt országos híresség lesz.



Minden nagyon csodálatos, egészen addig, amíg Ed bele nem szeret bátyja barátnõjébe, Shariba (Jenna Elfman). A pár legintimebb pillanatai is a nyilvánosság elõtt zajlanak, ennek köszönhetõen a nézettségi mutatók elképesztõ eredményeket érnek el, és a rajongók milliói választják a románccal teli valóságos szappanoperát.



Ron Howard nagyszerû rendezésében, és olyan további szereplõkkel, mint Woody Harrelson, Elizabeth Hurley, Dennis Hopper, Ellen deGeneres és Martin Landau, az EDtv elképesztõ módon mutatja be, hogy milyen a hirtelen jött hírnév és a siker, ha megosztod az életed néhány millió rajongóval!