Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JÉGKORSZAK (BLU-RAY)
ICE AGE (2002) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték, Családi, Rajzfilm
Rendezte:Carlos Saldanha, Chris Wedge
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Görög, Magyar, Arab, Bolgár, Cseh, Héber, Horvát, Izlandi, Lengyel, Portugál, Román, Szlovák, Szlovén, Ivrit
Hang:Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS-HD
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Görög - Dolby Digital 5.1
Bolgár - Dolby Digital 5.1
Izlandi - Dolby Digital 5.1
Portugál - Dolby Digital 5.1
Ivrit - Dolby Digital 5.1
Szlovák - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:81 perc


6790 Ft.Nem kapható


Húszezer évvel ezelõtt. Történelem elõtti idõkben járunk, amikor a Föld meseszép és nem utolsó sorban veszélyekkel teli hely. A bolygó fenséges teremtményei - no és a tunyák és kisebbek közül is páran - megindulnak dél fele, hogy elkerüljék a szörnyû fagyhalált.

A kivételek közé tartozik egy Manfréd nevû mamut, egy magányos vándor, aki azt szereti a legjobban, ha egyedül róhatja az utakat, valamint egy Sid nevû végtelenül lusta lajhár, aki azt szereti a legjobban, ha semmit nem kell csinálnia. Amikor Sid védelmezõjéül "fogadja" Manfrédot, a mamut mindent elkövet, hogy megszabaduljon újdonsült ismerõsétõl.

Ám ez még csak a megpróbáltatások kezdete. Kénytelen lesz elfogadni Sid társaságát, amikor az ráveszi, hogy segítsenek egy Roshan nevû kisbabát visszajuttatni a családjához. Egy félelmetes kardfogú tigris, Diego is csatlakozik a csapathoz - hogy az elsõ adandó alkalommal elragadhassa a csecsemõt.

Mialatt Sid, Manfréd és Diego a végtelen, jéggel borított pusztaságban menetelnek, egy Scrat nevû, patkány és mókus keverékének tûnõ õskori lény a fennmaradásért küzdve fáradhatatlanul igyekszik teljesíteni küldetését - nevezetesen elásni egy makkot...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Bónusz kisfilm - Motkány elveszett kalandja
Kimaradt jelenetek - választható kommentárral