Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A TESTŐR (2009)
THE KEEPER (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Keoni Waxman
Szereplők:Steven Seagal, Luce Rains, Jessica Williams, Alexandria Morrow, Arron Shiver, Kisha Sierra, Jack Brunacini Jr.
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:91 perc


999 Ft.Nem kapható


A Los Angeles-i zsaru, ROLAND SALLINGER (Steven Seagal) és társa, TREVOR JOHNSON egy építkezés határait jelölik ki a város déli részén, amikor drogdílerekkel kerülnek összetûzésbe, és tûzharc kerekedik. A két rendõr marad csak életben. Trevor célzást tesz rá, hogy nekik kéne begyûjteniük a piszkos pénzt. Roland reméli, hogy társa csak viccel, de téved. Partnere lelövi, hogy ne álljon az útjában. Csakhogy Roland túléli…



Egy évvel késõbb a férfi még mindig nem épült fel teljesen, úgyhogy elküldik egységétõl. Ezalatt Bukarestben a román rendõrségi fõnök, CONSTANTIN KORZHA, Roland régi barátja boldogan kezdi meg nyugdíjas éveit tehetõs üzletemberként. Lánya, a Paris Hilton-stílusú NIKITA a Tornádók focicsapatának sztárjával, MARCO INESCU-val randevúzik. Egy éjjel elrabolják a lányt.



Amikor régi barátja felhívja, hogy segítséget kérjen tõle, Roland felül az elsõ Romániába tartó gépre. Érkezésekor rögtön átlátja a helyzetet: a kommunizmus összeomlása óta a gengszterbandák még nagyobb hatalomra tettek szert, és jelenlegi célpontjuk Constantin és családja. Segítenie kell öreg barátjának megtalálni, és megvédeni lányát, s közben próbálja kideríteni a rendkívül barátságtalan helyen, hogy ki áll az események mögött.