Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ALKONYTÁJT
NEAR DARK (1987) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Romantikus, Thriller
Rendezte:Kathryn Bigelow
Szereplők:Adrian Pasdar, Jenny Wright, Lance Henriksen, Bill Paxton, Jenette Goldstein, Tim Thomerson, Joshua John Miller, Marcie Leeds
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:94 perc


990 Ft.Nem kapható


Caleb (Adrian Pasdar – Hõsök), a jóképû farmerfiú egy éjszaka megismerkedik a rejtélyes és ellenállhatatlanul szép Mae-vel (Jenny Wright – A fûnyíró ember), a vámpírlánnyal, aki, mielõtt beállna a hajnal, csókjával és harapásával megbélyegzi a fiút. Caleb szíve innentõl kezdve csak az éjszakáért és a lányért dobog. Igen ám, de Mae nincs egyedül: egy kegyetlen vámpírbanda tagja õ, melyet a szenvtelen Jesse Hooker (Lance Henriksen – Terminátor) és halálosztó asszonya, Diamondback (Jenette Goldstein – A bolygó neve: Halál) vezet. De nem csak õk, hanem a vérszívó horda legveszélyesebb tagja, a sportból gyilkoló Severen (Bill Paxton – Két tûz között) is szívesen látná holtan Calebet, aki maga is emberi vérre áhítozik és egyre nehezebben tud ellenállni a kísértésnek. Egyedül csak Mae állhat a vérengzés útjába.



Kathryn Bigelow (Holtpont, Strange Days: A halál napja) bemutatkozó rendezésében minden idõk egyik legkülönlegesebb vámpírfilmjét köszönthetjük, amely a vérszívókat a gótikus pompából áthelyezi a poros amerikai vidékre, az ártatlan romantikát pedig vad szenvedélyre cseréli. Az Entertainment Weekly szerint az Alkonytájt "elképesztõen stílusos, hihetetlenül brutális és egyszerûen briliáns".


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Werkfilm - Élet a sötétben: Így készült az Alkonytájt (kb. 47 p.) (feliratos)
Képgaléria
Audiókommentár Kathryn Bigelow író/rendezõ közremûködésével
Kimaradt jelenetek - Kathryn Bigelow kommentárjával (feliratos)