Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ÖRVÉNYLŐ VIZEKEN
THE WEIGHT OF WATER (2000) - FRANCIA-AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Kathryn Bigelow
Szereplők:Sean Penn, Catherine McCormack, Elizabeth Hurley, Sarah Polley, Josh Lucas, Ulrich Thomsen, John Maclaren, Vinessa Shaw, Katrin Cartlidge
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:113 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


1873. Egy apró sziget New Hampshire partjainál. Egy fejszével brutálisan meggyilkolnak két nõt. A féltékenységbõl elkövetett emberöléssel egy középkorú férfit vádolnak, akit rövid úton elítélnek és kivégeznek.



2000. Jean, a fotoriporter egy kettõs gyilkosság kapcsán érkezik a szigetre, hogy beleássa magát a több mint száz évvel ezelõtt történt bûnesetbe. Kutatásai során megtalálja Maren, a fiatal lány jegyzeteit, aki egy barlangban vészelte át a szörnyû támadást.



A nõ megdöbbenve tapasztalja, hogy Maren története számos közös vonást mutat saját sorsával, ugyanis Jean arra gyanakszik, hogy a férje megcsalja õt legjobb barátja szeretõjével, s úgy érzi, a vágy és a bizalmatlanság hamarosan hasonló tragédiához vezetnek.



A múlt és a jelen fonódik össze ebben a fesztült hangulatú erotikus thrillerben, melyben Kathryn Bigelow (Holtpont, Strange Days: A halál napja, Alkonytájt) olyan világsztárokat rendezett, mint a kétszeres Oscar®-díjas Sean Penn (A titokzatos folyó, Milk), Catherine McCormack (A rettenthetetlen), Elizabeth Hurley (Az 57-es utas), Ciarán Hinds (München), Ulrich Thomsen (Ádám almái), Sarah Polley (Az élet nélkülem), Josh Lucas (Poseidon) és Vinessa Shaw (Börtönvonat Yumába).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes