Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ROCKHAJÓ
THE BOAT THAT ROCKED (2009) - ANGOL-AMERIKAI-NÉMET-FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus, Vígjáték, Zenés
Rendezte:Richard Curtis
Szereplők:Bill Nighy, Kenneth Branagh, Philip Seymour Hoffman, Nick Frost, Rhys Ifans, Tom Sturridge, Rhys Darby, Tom Brooke, Gemma Arterton, Chris O'Dowd
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Norvég, Magyar, Izlandi, Holland, Halláskárosultaknak: Angol, Finn, Dán, Arab, Svéd
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:129 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


1966-ban, a brit popzene fénykorában a BBC mindössze két órányi rock n rollt játszott hetente. Ám egy kalózrádió napi 24 órában nyomta a rockot és popot a tengerrõl. És 25 millió ember, Britannia lakosságának több mint a fele hallgatta a kalózokat naponta. A suliból frissen kicsapott Carlt az anyja elküldi nagybátyjához, Quentinhez, hogy az kicsit az életre nevelje. Csakhogy Quentin a fõnöke a Rádió Rocknak, az Északi-tenger közepén állomásozó kalózadónak, melyet a rock DJ-k különc csapata népesít be.


Vezetõjük a Báró, a hullámhosszok nagydarab, rámenõs, amerikai istene, aki a zene megszállott szerelmese. Hûséges segédei az ironikus, intelligens és kegyetlenül vicces Dave; a szuperkedves Simon, aki az igaz szerelmet keresi; a rejtélyes, jóképû Éjfél Mark, aki nem a szavak embere; Korai Bob, a hajnali DJ, akinek a népzene és a drog a hobbija; Sötét Kevin, az emberiség legkisebb intelligenciájával bíró tagja; Óránként John, a hírolvasó és Angus "Félnóta" Nutsford, aki valószínûleg Britannia legidegesítõbb embere. Az Északi-tengeren zajlik az élet. Simon megtalálja álmai asszonyát, Eleanore-t, és feleségül veszi a hajón - ám az ara másnap lelép. Gavin visszatér amerikai drogturnéjáról a Britannia legjobb DJ-ét megilletõ trónra, ám ezzel összeütközésbe kerül a Báróval. Carl pedig rájön, hogy ki az igazi apja.
Eközben a kalózrádiók felkeltették Dormandy miniszter figyelmét, aki a törvényszegõk vérét akarja, és minden politikai befolyását latba veti, hogy betiltsa a Rockhajót és züllött legénységét. Erre viszont kitör a vihar a tengeren. Az elszánt rajongók felkerekednek, hogy megmentsék hõseiket. Van, ami véget ér, de a rock n roll örök és elpusztíthatatlan.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiokommentár Richard Curtis író/rendezõ, Hilary Bavan Jones producer, valamint Nick Frost és Chris O'Dowd színészek közremûködésével
Kimaradt jelenetek - 11 vicces és izmos kivágott jelenet