Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GULLIVER LILLIPUTBAN


Formátum:DVD
Műfaj:Rajzfilm, Mese
Szereplők:Rajzfilmfigurák
Forgalmazó:Rocky
Hang:Magyar - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:77 perc


1990 Ft.Nem kapható


Jonathan Swift klasszikus meséje egy hajótörést szenvedett telepesrõl szól, akit a bajkeverõk szigetén vetett partra a víz.

Lemuel Gullivert, a lágyszívû telepes hajóorvost egy Szumátra (a Lilliputiak földje) nevû szigeten vetette partra a víz egy hajótörés után. Meglepetésére Gulliver azt tapasztalja, hogy az itt élõ emberek ujjnyiban mérik azt, amit Õ lábnyiban. Azonban ezeknek a hat-ujjnyi magas apró embereknek nem kisebbek a felmerülõ problémáik, mint a civilizált világ lakóinak. Az õrült mágus és a talpnyaló miniszter arra veszik rá Lilliput császárát, hogy lépjen hadba a szomszédos Blefscu királysággal. Gullivernek szüksége van egy hajóra, hogy haza juthasson, a Lilliputiaknak pedig szükségük van Gulliver segítségére, hogy megnyerjék a háborút. Gulliver dolga ezért nem egyszeru!

Élvezze ezt a csodálatos, akcióban dús kalandélményt, kiemelkedõ háromdimenziós számítógép animációt, melynek történetét a nagyszerû Jonathan Swift álmodta meg, aki a 19. század legkiemelkedobb szatíra írója volt.