Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TIGRIS ÉS SÁRKÁNY (BLU-RAY)
CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON (2000) - TAJVANI-HONGKONGI-AMERIKAI-KÍNAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Kaland, Romantikus, Kerülj szinkronba!, Dráma
Rendezte:Ang Lee
Szereplők:Michelle Yeoh, Chow Yun-Fat, Ziyi Zhang, Chang Cheng, Sihung Lung, Chloe Webb
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Magyar, Arab, Bolgár, Cseh, Görög, Héber, Hindi, Horvát, Lengyel, Orosz, Portugál, Román, Szlovák, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby True HD
Kínai - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:120 perc


6990 Ft.Nem kapható


Azok a harcosok, akik a Vudan-hegy szerzeteseitõl tanulják a fegyverforgatás fortélyait, szinte legyõzhetetlenek: csodás képességeiket messze földön félik és tisztelik. Ám Li hátat szeretne fordítani az örök harcnak, és elajándékozza híres kardját, a Jade Rókát.



A kardot azonban elrabolják és Li úgy érzi, az õ feladata, hogy ne engedje illetéktelen kezekbe jutni a legendás fegyvert. Társnõje, a testõr Su Lien segítségével indul a rabló nyomába, aki - legnagyobb meglepetésükre - méltó ellenfele a Vudan-hegy neveltjeinek. És még nagyobb meglepetésükre: nõ.



A különös sorsú lány becsapja mindkettõjüket: tanítványukul szegõdik, majd újra kereket old; egyikük sem tudja, barátjuk vagy ellenségük-e. Li azonban nemcsak azt képtelen eldönteni, ki a halálos ellensége. Azt sem tudja, melyiküket, ellenségét vagy szövetségesét választaná, ha végre tényleg felhagyhatna a katonáskodással.



Ang Lee, az Értelem és érzelem, valamint a Jégvihar nemzetközi hírû rendezõje az akciófilmjeirõl híres Chow Yun-Fat és a Bond-lányként nevet szerzett Michelle Yeoh-val különleges látványvilágú, egzotikus akciófilmet készített.



Az film a közönségen kívül a szakma elismerését is kivívta: 10 Oscar®-jelölésbõl négy kategóriában nyert. A Tigris és Sárkány lett többek közt az év legjobb külföldi filmje!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Interjú - Michelle Yeoh színésznõvel
Werkfilm - Így készült... - A sárkány szabadon engedése
Képgaléria
Audiókommentár Ang Lee rendezõ és James Schamus producer közremûködésével