Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FEKETE VIPERA - A TELJES NEGYEDIK ÉVAD
THE BLACK ADDER - THE COMPLETE FOURTH SEASON (1983) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Mandie Fletcher
Szereplők:Rowan Atkinson, Tony Robinson, Miranda Richardson, Stephen Fry, Hugh Laurie, Tim McInnerny
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:173 perc


4990 Ft.Nem kapható


1917, a nyugati front: Blackadder kapitány csatlakozik a brit haderõhöz - amikor az még nem abnormálisan magas szexuális étvágyú urak utazási irodájaként mûködött. Most húsz yardnyira tõle egy egy rakás állig felfegyverzett katona készül arra, hogy vérét ontsák. Ami még rosszabb, tiszttársa egy mucsaröcsögei vizesnyolcas, ráadásul Baldrick-nak kell fõznie.



Epizódok:



Fõtt törzsõrmester Amikor Haig tábornok felfedi új stratégiáját, hogy hogyan juttassa közelebb Berlinhez hat hüvelykkel a bárszekrényét, Blackadder önként jelentkezik hivatásos háborús mûvésznek.



A tüzedes Az Elmebaj hadmûvelet utasításai megérkeznek, de Blackadder az elõírásokat csúnyán megszegve megeszi a hírhozót. Vajon elkerüli a Flamand Galamb Gyilkosa a tüzelõosztagot?



A primadonna A Nagy Októberi Forradalomnak két jelentõs eredménye lesz: a német offenzíva, és hogy Charlie Chaplin mély benyomást hagy Baldrickban.



A magánrepülõ Német géppuskák elõl, brit tüzérek hátul – az egyetlen út – hopsza-hó - fölfelé vezet.



Kémek a kórházban A Nagy Terv titka kitudódik. Blackaddert utasítják, hogy találja meg a kémet a kórházban, mire õ kiszúr egy férfit rossz német akcentussal, egy gyönyörû ápolónõt, és ott az esély, hogy három hétre ágyba kerüljön.



A végsõ roham Milliók haltak meg, de a katonaság egy fikarcnyit sem jutott elõrébb. Most végre felsejlik az utolsó nagy támadás esélye.