Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
POKOLBA TASZÍTVA
DRAG ME TO HELL (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Horror, Thriller
Rendezte:Sam Raimi
Szereplők:Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, Dileep Rao, David Paymer, Adriana Barraza, Chelcie Ross, Reggie Lee
Forgalmazó:ADS
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:99 perc


2990 Ft.Nem kapható


Christine Brown szép karrier elõtt álló hitelügyintézõ, boldogan él jóképû barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig csodás, míg Christine-t fel nem keresi a bankban a rejtélyes Mrs. Ganush, hogy a házát sújtó jelzálóghitel törlesztésére haladékot kérjen. A csinos, fiatal nõnek el kell döntenie, mi a jobb: ha jóindulatú az öregasszonnyal, vagy ha megtagadja a segítséget, hogy bizonyítsa rátermettségét fõnöke, Mr. Jacks elõtt, és elõléptessék?



Christine az utóbbi mellett dönt, és az elõtte térdeplõ öregasszonyt elküldi, aki bosszúból átokkal sújtja, pokollá változtatva életét. A Lamia átok lényege, hogy gonosz szellem kezdi kísérteni a lányt, és csak pár napja marad, mielõtt elnyeli a pokol. Mivel szkeptikus barátja egyáltalán nem érti õt, a halálra rémült lány felkeres egy látnokot, hogy megmentse lelkét az örök kárhozattól. A médium mindent bevet, hogy Christine élete visszatérhessen a normál kerékvágásba. Ahogy a gonosz erõk közelednek, a lánynak szembesülnie kell az elképzelhetetlennel: milyen messzire képes elmenni, hogy megszabaduljon az átoktól?



Sam Raimi (Pókember, Gonosz halott) az év legjobb horrorfilmjében rá jellemzõ módon mesterien vegyíti a sokkoló elemeket a humorral.