Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A HATÁRVONAL
LA LINEA (2008) - AMERIKAI-MEXIKÓI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma, Krimi, Thriller
Rendezte:James Cotten
Szereplők:Armand Assante, Danny Trejo, Esai Morales, Ray Liotta, Bruce Davison, Andy Garcia, Valerie Cruz, Kevin Gage, Jordi Vilasuso
Forgalmazó:Cinetel
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:90 perc


999 Ft.Nem kapható


Tijuanaban, az Egyesült Államok és Mexikó határánál robbanásig feszült a helyzet. A várost sokáig uraló Salazar halálos beteg, nincs már sok neki hátra. Utódjának a forrófejû Pelont jelöli meg, aki nemcsak kegyetlenül végez mindenkivel, aki ellene van, hanem akár még arab terroristákkal is hajlandó üzletelni. Ezt viszont a körzetet mindenáron kontrollálni akaró amerikaiak nem nézik jó szemmel, ezért úgy döntenek, profi gyilkosokkal iktatják ki a veszélyes elemeket. A rutinos bérgyilkos, Shields is a városba érkezik, kísértõ múltja miatt azonban egyre többször remeg meg a keze a ravaszon, ami ebben a szakmában nem életbiztosítás. A lapok leosztva, a fegyverek megtöltve, kezdõdhet a leszámolás.



A fõbb szerepekben rutinos kemény fickók sora tûnik fel (Ray Liotta – Nagymenõk; Andy Garcia - Ocean s Thirteen - A játszma folytatódik; Armand Assante – Dredd bíró, Danny Trejo – Alkonyattól pirkadatig 1-3), de ezúttal az utolsó percekig kétséges, ki éli meg a végefõcímet közülük.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Képgaléria
Filmajánló