Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TERMINÁTOR - MEGVÁLTÁS (FÉMDOB. VÁLT.) (BLU-RAY)
TERMINATOR SALVATION (2009) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Kaland, Sci-Fi, Thriller
Rendezte:McG (Joseph McGinty Nichol)
Szereplők:Michael Ironside, Christian Bale, Helena Bonham Carter, Jane Alexander, Sam Worthington, Anton Yelchin, Common, Moon Bloodgood, Chris Browning, Jadagrace, Ivan G'Vera, Dorian Nkono, Beth Bailey
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Magyar, Angol, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Lengyel, Litván, Orosz, Román, Szerb, Szlovák, Szlovén, Török, Ukrán
Hang:Angol - DTS-HD
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Török - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Ukrán - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:115 perc


9690 Ft.Nem kapható


A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor (Christian Bale) tudja, hogy az õ dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövõ nem olyan, mint amilyenre számított – a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright (Sam Worthington) megjelenésének köszönhetõ. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár.



Connor nem tudja, a jövõbõl vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van. A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Így készült a Moto-Terminátor
Kisfilm - 11 kisfilm a trükkökrõl
Werkfilm - A jövõ átformálása
BD Live
Blu-ray bónusz extra - Maximum mozi mód - kép-a-képben kisfilmek, a rendezõ és a stábtagok kommentájával, interjúkkal, sztoribordokkal, képgalériákkal, stb.
Movie IQ
Blu-ray bónusz extra - A film bõvített változata