Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A FŐNÖK - 2. ÉVAD (4 DVD)
THE CLOSER - SEASON 2 (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Dráma, TV sorozat
Rendezte:Michael M. Robin, Gloria Muzio, Elodie Keene, Arvin Brown, Matt Earl Beesley, Nelson McCormick, Rick Wallace, Lesli Linka Glatter, Charles Haid, Kevin Bacon
Szereplők:G.W. Bailey, Robert Gossett, Corey Reynolds, J.K.Simmons, Kyra Sedgwick, Jon Tenney, Anthony John Denison, Phillip P. Keene, Michael Paul Chan, Raymond Cruz, Gina Ravera
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Magyar, Angol
Hang:Angol - Surround
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:654 perc


8190 Ft.Nem kapható


Brenda Johnson visszatér. Egy éven át keményen dolgozott azért, hogy a Los Angeles-i rendõrség gyilkossági csoportja végre befogadja, de megérte, hisz rendõrfõnök-helyettesként most már teljes egészében a bûnesetekre koncentrálhat – mint például hogy ki felejtett ott egy holttestet Provenza garázsában, ki dobta ki egy pornósztár fejét a szemetesbe, vagy ki végzett a drogfüggõ örökösnõvel.



Eközben persze a munkán kívül is zajlanak az események: Gabriel és Daniels között szerelem szövõdik, Brenda és Fritz pedig szorosabbra fûzik kapcsolatukat, mikor összebútoroznak.



Kyra Sedgwick újra magára ölti Brenda szerepét, aki eme remek bûnügyi sorozat rafinált és rejtélyes, kõkemény, de esendõ, szellemes és teljességgel ellenállhatatlan sztárja. A nyomok mind erre utalnak – járj utána te is!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A fônök közelrôl
Bakiparádé
Kimaradt jelenetek