Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A MISSISSIPPI SZIRÉNJE
LE SIRÉNE DU MISSISSIPPI (1970) - FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Hollywood Movie Classics, Dráma, Romantikus
Rendezte:François Truffaut
Szereplők:Jean-Paul Belmondo, Michel Bouquet, Catherine Deneuve, Nelly Borgeaud, Martine Ferriere, Marcel Berbert, Yves Drouhet, Roland Thénot
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Francia - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:118 perc


3990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Az Indiai Óceán távoli kis szigetén él a dúsgazdag dohányültetvényes Louis Mahé (JEAN-PAUL BELMONDO), aki egy házassági hirdetés útján ismerkedik meg jövendõbelijével, Julie Roussellel (CATHERINE DENEUVE). Amikor a nõ megérkezik a szigetre, võlegénye a kikötõben várja, és meglepõdve látja, hogy a nõ, aki Julie-nak adja ki magát, még csak nem is hasonlít, a fotóra, melyet korábban küldött magáról. Ennek ellenére egybekelnek és Louis bizalma jeléül még a bankszámláját is megosztja feleségével. Egy napon viszont a nõnek nyoma vész, ahogy Louis összes pénzének is. A férfi magánnyomozót fogad, majd Franciaországba utazik, hogy felkutassa szerelmét. Kiderül, hogy Julie-t valójában Marionnal hívják és egyetlen célja az volt, hogy megszerezze a férfi vagyonát és ezért még gyilkolni is képes volt.
A francia rendezõóriás, François Truffaut (400 csapás, Jules és Jim, Az utolsó metró) Hitchcock elõtti tisztelgése ez a fordulatokban gazdag krimi, amely az utolsó percekig tartogat meglepetéseket.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánló
Elõzetes - Eredeti mozielõzetes
Filmográfiák