Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ROCKY 5. - AZ UTOLSÓ MENET (BLU-RAY)
ROCKY V (1990) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Sport
Rendezte:John G. Avildsen
Szereplők:Burt Young, Burgess Meredith, Talia Shire, Sylvester Stallone, Sage Stallone, Tommy Morrison, Richard Gant, Tony Burton, Jimmy Gambina, Delia Sheppard
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Dán, Finn, Francia, Görög, Héber, Hindi, Holland, Horvát, Japán, Kínai, Koreai, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Portugál, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Surround
Angol - DTS-HD
Spanyol - DTS
Francia - DTS
Német - DTS
Olasz - DTS
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:104 perc


6990 Ft.Nem kapható


Rocky ugyan heroikus küzdelemben legyõzi Ivan Dragót, de a meccset nem ússza meg komoly sérülések nélkül. Kiderül, hogy ha nem vonul vissza, egy fejére mért erõs ütés akár végzetes is lehet. Rockynak azonban nem csak a ringtõl kell elbúcsúznia, pénzügyi tanácsadója ugyanis minden pénzét elúsztatja, így feleségével és fiával, Roberttel kénytelen szerényebb körülmények közé költözni.



Visszavonulása után Rocky többet tud foglalkozni a fiával, aki komolyan igényli az apai figyelmet és szeretetet. A felhõtlen idõszaknak azonban vége szakad, amikor felbukkan egy fiatal tehetség, Tommy Gunn, aki mesteréül hívja Rockyt.



Az Olasz Csõdör azt reméli, hogy saját egykori edzõjéhez, Mickey-hez hasonlóan a fiatal bunyóssal õ is közeli kapcsolatot alakíthat ki, és tovább adhatja tudását, de tanítványa az elsõ sikerek után mentora ellen fordul. Rocky csak egyet tehet, hogy visszarángassa a földre az elbizakodott fiút: újra a ringbe száll.