Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A FELOLVASÓ
THE READER (2008) - NÉMET-AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:Stephen Daldry
Szereplők:Kate Winslet, David Kross, Jeanette Hain, Susanne Lothar, Alissa Wilms, Florian Bartholomäi, Friederike Becht, Matthias Habich, Frieder Venus, Marie-Anne Fliegel
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:123 perc


2490 Ft.Nem kapható


A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idõsebb nõ, Hanna (Kate Winslet – Titanic, A szabadság útjai, Iris) segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük.



Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnbõl olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erõsödõ kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltûnésével.



Nyolc évvel késõbb a joghallgató Michael megfigyelõként részt vesz náci háborús bûnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nõ múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz.



Stephen Daldry, a Billy Elliot és az Oscar®-jelölt Az órák rendezõje Bernhard Schlink 40 nyelvre lefordított, világhírû regényét adaptálta filmvászonra olyan neves színészek közremûködésével, mint Ralph Fiennes, David Kross és Kate Winslet. Utóbbi alakításáért Oscar®-, BAFTA-, és Golden Globe-díjat kapott.