Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ANDROMÉDA TÖRZS - MINISOROZAT
THE ANDROMEDA STRAIN (2008) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Sci-Fi
Rendezte:Mikael Salomon
Szereplők:Benjamin Bratt, Daniel Dae Kim, Justin Louis, Ted Atherton, Eric McCormack, Christa Miller, Viola Davis, Barry Flatman
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:169 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Michael Crichton bestsellere alapján készült ez az izgalmas minisorozat a kétszeres Oscar-jelölt Mikael Salomon (Az elit alakulat) rendezésében. Az Androméda törzs torokszorítóan feszült sci-fi-thriller, melyben olyan kiváló színészek mûködnek közre, mint Benjamin Bratt (Esküdt ellenségek), Christa Miller (Dokik), Eric McCormack (Will és Grace), Ricky Schroder (New York rendõrei), Andre Braugher (Angyalok városa), Viola Davis (Kétely) és Daniel Dae Kim (Lost: Eltûntek).



Mikor egy visszatérõ mûholddal ismeretlen vírus érkezik a Földre, mindenre elszánt tudósokból és katonákból különleges osztag alakul, melyne célja, hogy megértse és megállítsa a gyorsan mutálódó gyilkost, mielõtt az véget vet minden életnek a Földön.



A háromszoros Oscar-jelölt Ridley Scott (Amerikai gengszter) és Tony Scott (Top gun) bábáskodott Az Androméda törzs felett, mely kihagyhatatlan izgalmakat ígér az akciódús sci-fi-k kedvelõinek!