Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
RÚZS ÉS NEW YORK - 2. ÉVAD (3 DVD)
LIPSTICK JUNGLE: SEASON TWO (2008-09) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Michael Fields, Timothy Busfield, Tricia Brock, Don Scardino, Andrew McCarthy, Arlene Sanford, Melanie Mayron, Jay Chandrasekhar, Ken Whittingham
Szereplők:Andrew McCarthy, Paul Blackthorne, Kim Raver, Brooke Shields, Lindsay Price, Robert Buckley, David Norona, Dylan Clark Marshall, Sarah Hyland, Matt Lauria
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:533 perc


5990 Ft.Nem kapható


A Rúzs és New York szexi barátnõi visszatérnek és az új, fordulatos epizódokban jobb formában vannak, mint valaha. Az ambiciózus Wendy (Brooke Shields), aki próbál egyensúlyt tartani a családja és karrierje között; a vezetõi babérokra törõ szerkesztõ, Nico (Kim Raver); és a sikert sikerre halmozó divattervezõ, Victory (Lindsay Price) élete még mindig számtalan bonyodalmat és izgalmas pillanatot tartogat. Küzdelmeik és szárnyalásaik közepette a saját bõrükön tapasztalják meg a Rúzs nagyvárosában, hogy csak a barátoknak szabad háttal állni!



A történetet a nagysikerû Szex és New York írója jegyzi, a társszereplõk között olyan neveket találunk, mint Robert Buckley, Andrew McCarthy, Paul Blackthorne és David Norona. A vendégszereplõk listája is illusztris neveket sorakoztat fel: Rosie Perez (Ananász Express) és Rosanna Arquette (Lidérces órák).



A Rúzs és New York egy ellenállhatatlan és sikkes sorozat, melyért rajonganak a kritikusok: "drámai magaslatok, drámaian magas sarkakon" (TV Guide)


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése