Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FEKETE VIPERA - A TELJES HARMADIK ÉVAD
THE BLACK ADDER - THE COMPLETE THIRD SEASON (1983) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Mandie Fletcher
Szereplők:Hugh Laurie, Rowan Atkinson, Miranda Richardson, Tim McInnerny, Tony Robinson, Stephen Fry
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:175 perc


4990 Ft.Nem kapható


Anglia 1760-1815. A Fekete Vipera család szerencsecsillaga nagyot zuhan a Régens korszak beköszöntével. Edmund Blackadder a régensherceg komornyikjaként tûnik fel, akinek élete merõ szerencsétlenségbõl sorscsapássá válik, miközben idióta ura és parancsolója segítségére kicsit sem számíthat, ahogy Baldrickra sem, akirõl talán jobb egy szót sem ejteni.



Csalás és csalódás Blackadder elhatározza, hogy megmenti legatyásodott urát az anyagi csõdtõl. A régensherceget a miniszterelnök készül tönkretenni. Ám Blackadder balszerencséjére kísérlete nem terv szerint alakul, mivel Baldrick váratlanul bekerül a Lordok Házába.



Szótársült angol módra Blackadder fanyalog, amikor Dr. Johnson a herceghez fordul, hogy támogassa a legújabb szótár megjelenését, ám amint a doktor kifejezi rajongását egy bizonyos „Gertrude Perkins” regénye iránt, a királyi komornyik viselkedése mindjárt megváltozik. Kit rejthet az álnév?



A Vörös Pimperner A francia forradalom véres következményeit siratja a franciabarát Anglia és a Vörös Pinpellér. Fekete Vipera hányingere minden iránt, ami gall, kevéssé a helyzethez illõ. Persze némi anyagi juttatás csábereje fura dolgokat mûvel az ember elveivel. A régensherceg eközben komoly bajba kerül - a nadrágfelhúzással.



Bárdok és bárgyúk A mindenütt lesben álló anarchisták miatt, Blackadder javaslatára, a régensherceg a proletariátust támogató beszédre készül. Felbérelnek tehát két híres színészt, hogy George herceget némi szónoki gyorstalpalóban részesítsék.



Árny és árnyékszék Az éhínség ott ólálkodik a királyi palota folyosóin, s erre az egyedüli megoldás tetõ alá hozni egy jól jövedelmezõ házasságot a régenshercegnek. Sajnos az ötlet visszafelé sül el, és a Fekete Viperából útonálló lesz, oldalán hû paripájával, Baldrickkal.



Párbaj és pár baj Egy átzüllött éjszaka után, melyet Wellington hercegének két unokahúgával töltött, a régensherceget párbajra hívja ki a nagyorrú generális. Baldrick borsónyi agyából kipattan egy mentõötlet.