Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SORSJEGYESEK (BLU-RAY)
IT COULD HAPPEN TO YOU (1994) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Andrew Bergman
Szereplők:Bridget Fonda, Rosie Perez, Stanley Tucci, Nicholas Cage, Wendell Pierce
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Hindi, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Olasz, Portugál, Román, Spanyol, Szerb, Szlovák, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby True HD
Olasz - Dolby True HD
Spanyol - Dolby True HD
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:101 perc


6990 Ft.Nem kapható


Charlie Lang jóindulatú, kedves fickó, akinek egyszerû céljai vannak - jó zsaru és jó férj akar lenni. Ám Muriel Lang, a nagyratörõ feleség nem éri be ennyivel. Arról álmodozik, hogy hátrahagyva Charliet és eddigi egyszerû életét, Manhattan csillogó és gazdag világába költözik. A Lang házaspár otthonától nem messze, egy kis vendéglõben dolgozik Yvonne Biasi, a jószívû pincérnõ, akit elhidegült férje anyagilag a csõd szélére sodort.



Egy nap Charlie betér a vendéglõbe, ám zavartan veszi észre, hogy borravalóra már nem maradt pénze. Megígéri hát Yvonne-nak, hogy ha nyer a lottón, a nyeremény felét nekiadja. De ha nem nyerne, akkor is visszajön és kifizeti a borravalót. Mindenki legnagyobb meglepetésére Charlie nyer - méghozzá négymillió dollárt. A feleség még nagyobb meglepetésére, Charlie megtartja Yvonne-nak tett ígéretét. Muriel dührohamot kap, az újságok azonban másról sem írnak, mint a nagylelkû zsaruról és a pincérnõ hihetetlen szerencséjérõl.



Charlie, Yvonne és Muriel hamarosan rádöbbennek, hogy a gazdagság és a hírnév fenekestül felforgatta eddig békés életüket.