Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TINTASZÍV (BLU-RAY)
INKHEART (2008) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Családi, Dokumentumfilm, Fantasy, Kaland
Rendezte:Iain Softley
Szereplők:Brendan Fraser, Paul Bettany, Helen Mirren, Sienna Guillory, Eliza Bennett, Steve Speirs, Richard Strange, Rafi Gavron, Matt King
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Cseh, Angol, Magyar, Román, Bolgár, Észt, Horvát, Japán, Lengyel, Lett, Litván, Orosz, Szerb, Szlovén, Ukrán
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby True HD
Japán - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:106 perc


3990 Ft.Nem kapható


Ha Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplõk életre kelnek... szó szerint! És ezzel Mo nem kis galibát okoz. Különleges képességeit latba vetve vissza kell küldenie a betolakodókat saját világukba – és meg kell mentenie a miénket. Csakhogy a varázslényekrõl olvasni jóval egyszerûbb, mint szembenézni velük… Mo és lánya, Meggie valódi és könyvbéli barátaik segítségével fejest ugranak az izgalmas küldetésbe, melynek során ördögi ellenségek, fantasztikus fenevadak és hajmeresztõ veszedelmek leselkednek rájuk.



Brendan Fraser (A múmia-filmek, Utazás a Föld középpontja felé), valamint az Oscar®-díjas Helen Mirren és Jim Broadbent erõsítik a remek szereplõgárdát a Cornelia Funke sikerkönyvébõl készült vidám családi moziban. Csatlakozz hozzájuk, és több kalandban lesz részed, mint amennyirõl valaha álmodtál!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - A képzelettõl a könyvig: Hogy írnak az írók? – Kisfilm az alkotás folyamatáról
Kisfilm - Rögtönzött mese a szereplõktõl és a stábtagoktól – Az eredeti regény írója elindít egy új, izgalmas történetet, a filmkészítõk pedig folytatják a közremûködésével
Egyéb - Eliza Bennett felolvassa egyik kedvenc, a filmben nem szereplõ Tintaszív-fejezetét, Cornelia Funke illusztrációi kíséretében (feliratos)