Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A TÚLVILÁG SZÜLÖTTE
THE UNBORN (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:David S.Goyer
Szereplők:Carla Gugino, Jane Alexander, Gary Oldman, Idris Elba, Odette Yustman, Meagan Good, Cam Gigandet, Atticus Shaffer
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Lengyel, Magyar, Svéd, Holland, Finn, Dán, Izlandi, Norvég
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:85 perc


2990 Ft.Nem kapható


Egy halott lelkét néha annyira megfertõzi a gonosz, hogy nem juthat be a mennyországba. Örökös bolyongásra van kárhoztatva a világok határai között, és kétségbeesve keresi az új testet, amelybe beköltözhet. És ez néha tényleg sikerül neki.

Casey Bell (Odette Yustman - Cloverfield) gyûlölte az anyját, amiért az kisgyermekként magára hagyta. Ám amikor megmagyarázhatatlan események történnek, Casey lassan megérti, az anyja miért ment el. Könyörtelen álmok kínozzák, és amikor ébren van, egy gyötrõdõ szellem kísérti. Kénytelen az egyetlen olyan spiritisztához, Sendakhoz (Gary Oldman - A sötét lovag) fordulni, aki véget vethet ennek az egésznek. Sendak segítségével Casey felfed egy családi átkot, mely egészen a náci Németországig nyúlik vissza: egy lényre lel, aki képes bárkit vagy bármit megszállni, és minden alakváltáskor egyre erõsebb lesz. Az átok új életre kel, és Casey egyetlen esélye a túlélésre az lehet, ha lezárja a túlvilági átjárót, amit felnyitott valaki, aki soha nem született meg.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kimaradt jelenetek