Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MAYA ÉS MIGUEL 2. - ÚJ SZOMSZÉD
MAYA MIGUEL

Formátum:DVD
Műfaj:Mese, Rajzfilm
Szereplők:Rajzfilmfigurák
Forgalmazó:CantaBrava
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:60 perc


1990 Ft.Nem kapható


A rakoncátlan tíz éves ikerpár, Maya és Miguel Santos a fõszereplõje a vibrálóan színes és mozgalmas rajzfilmsorozatnak, mely egy percig sem engedi, hogy unatkozzunk a képernyõ elõtt. Megismerhetjük a Santos család kalandokban bõvelkedõ, mediterrán módra pörgõs hétköznapjait, hiszen náluk az élet soha nem lassul le.



Maya igazi tûzrõl pattant latin lélek. Cserfes, tele energiával és állandó vállalkozó kedvvel. Minden pillanatban készen áll egy újabb nagy terv megvalósítására. Legjobban az hozza lázba, ha másokon segíthet. Nem tud uralkodni altruista hajlamán, de tervei sokszor hihetetlen ötletekbõl állnak össze. Egy nap azzal az ötlettel rukkol elõ, hogy kidekorálja lakásukat Feng Shui módra, hogy a papájának ezzel szerencsét hozzon. De a bonyodalom-fokmérõn az is megállja a helyét, mikor randit szervez a gyanútlan, özvegy nagymamájának.



Miguel A tüzes, forró temperamentumú Maya ikertestvére Miguel Santos, aki testérével ellentétben nagyon nyugodt karakter, pedig csak három perccel idõsebb húgánál. Miguel korához képest roppant megfontolt. Mielõtt bármilyen tervbe beleugrana, komolyan végig gondolja a lehetséges következményeket. A két ikertestvér teljesen különbözik, de pontosan ezért tökéletesen kiegészítik egymást. Mintha egy tiszta jin és jang jellemmel lenne dolgunk. Mások, de egymás nélkül nagyon unalmas lenne az életük.

A dvd-n találhatü epizódok:

1. Új szomszéd
2. Miguel