Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
RETTEGÉS
FEAR (1996) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:James Foley
Szereplők:Mark Wahlberg, Alyssa Milano, William Petersen, Reese Witherspoon, Amy Brenneman, Christopher Gray, Tracy Fraim, Gary Riley
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:93 perc


1990 Ft.Nem kapható


Az elsõ szerelem: ártatlan… túláradó… halálos.



Mark Wahlberg (A majmok bolygója), Reese Witherspoon (Doktor Szöszi) és Alyssa Milano játsszák a fõszerepet ebben az idegõrlõen izgalmas thrillerben, amely egy szenvedélyes románcból lett gyilkos megszállottságról szól.
Nicole Walker (Witherspoon) mindig is arról álmodott, hogy egyszer megjelenik az életében egy különleges srác, aki leveszi a lábáról: egy fiú, aki erõs, szexi és érzékeny, egy fiú, akinek mindennél fontosabb, hogy vele lehessen. David (Wahlberg) minden tekintetben megfelel Nicole elvárásainak, ráadásul egy született lovag, aki pillanatok alatt elbûvöli õt. Azonban a tökéletes barát egyáltalán nem az, akinek kiadja magát: az édes külsõ romlott belsõ takar, amely Nicole boldogságát hamarosan borzalmas rémálommá változtatja.



Ebben a provokatív thrillerben, melyben szerepel William Petersen és Amy Brenneman is, borzongatóan új értelmet nyer a terror, bátor nézõjét pedig átjárja a jeges rémület.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes