Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
NÁSZOK ÁSZA (ÚJ KIADÁS)
THE WEDDING SINGER (1998) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Frank Coraci
Szereplők:Allen Covert, Adam Sandler, Drew Barrymore, Christine Taylor, Matthew Glave
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Cseh, Héber, Lengyel, Magyar, Portugál, Román
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:97 perc


2990 Ft.Nem kapható


Gondban van az esküvõi elõkészületek miatt? Nem tudja, milyen ruhát vegyen fel? Fogalma sincs, kivel süttesse az esküvõi tortát? Fél rágondolni is, hogy mivel szórakoztassa órákon keresztül a vendégseregletet? A megoldás: Robbie Hart, az egyszemélyes esküvõi csodatündér, a szervezõzseni, aki egymaga képes kézben tartani a házassággal járó minden macerát. Õ a nászok ásza, aki a nagy napon nagyszerû beszédeivel, érzelmes dalaival, sármos humorával képes elkápráztatni mindenkit, boldog és felejthetetlen élményt szerezve az ifjú párnak és vendégeiknek.

Robbie csodákra képes, ha arról van szó, hogy más pároknak széppé tegye az esküvõjét, de saját magánéletében már nem ennyire talpraesett. Egy napon arra ébred, hogy menyasszonya elhagyta õt. Esküvõi fellépései ezek után is emlékezetesek maradnak a vendégek számára, de egészen másképp, mint azt sokan szerették volna. Robbie gyakran a sárga földig leissza magát és úgy "szórakoztatja" a nagyérdemût.

De ez még nem minden. Robbie egyik legjobb barátnõje, Julia is férjhez készül menni, és éppen a nászok egykori ászát kéri fel, hogy segítsen neki az elõkészületekben. Robbie az elõkészületek során egyre biztosabb lesz abban, hogy Julia választottja, Glenn, valójában óriási seggfej... és azt is egyre tisztábban látja, hogy beleõrül, ha Julia nem lehet az övé!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes