Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A HERCEGNŐ
THE DUCHESS (2008) - ANGOL-OLASZ-FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Életrajzi, Dráma, Történelmi
Rendezte:Saul Dibb
Szereplők:Keira Knightley, Ralph Fiennes, Charlotte Rampling, Dominic Cooper, Hayley Atwell, Simon McBurney, Aidan McArdle
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:120 perc


1990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A XVIII. század végén játszódó kosztümös dráma a meseszép és elbûvölõ Georgiana Spencer története, aki korának legizgalmasabb személyisége volt.Míg szépsége és karizmája hírnevet szerzett neki, extravagáns ízlése, hajlama a szerencsejátékra és a szerelemre hírhedtté tette. Ifjan ment hozzá a nála jóval idõsebb, a felsõbb körökbe bejáratos Devonshire herceghez, akinek gyerekeket szült. Georgiana egyszerre vált a kor divatikonjává, odaadó anyává, a politikai közélet eszes résztvevõjévé, és a köznép imádatának tárgyává. Ám történetének velejét mégis a szerelemért folytatott kétségbeesett küzdelem adja.
Szenvedélyes és elátkozott viszonya Grey grófjával, valamint a szerelmi háromszög férjével és legjobb barátnõjével, Lady Bess Fosterrel együttesen teszik Georgiana Spencer történetét a hírnévrõl, dicsõségrõl, és az igaz szerelem utáni vágyról szóló nagyon is mai mesévé.



Az Amanda Foreman bestsellerébõl készült film forgatókönyvét többek mellett az Ádám almái rendezõje, az Oscar®-díjas dán üstökös, Anders Thomas Jensen jegyzi. A hercegnõt a Sorstalanság és az Este operatõre, Pados Gyula fényképezte.