Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ÉGETŐ BIZONYÍTÉK
BURN AFTER READING (2008) - AMERIKAI-ANGOL-FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Krimi, Vígjáték
Rendezte:Ethan Coen, Joel Coen
Szereplők:George Clooney, Frances McDormand, Tilda Swinton, Brad Pitt, John Malkovich, Richard Jenkins, J.K.Simmons, Elizabeth Marvel, David Rasche, Olek Krupa
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:96 perc


1490 Ft.Nem kapható


A CIA washingtoni fõhadiszállásán szupertitkos találkozóra érkezik Osborne Cox elemzõ. Õszinte megdöbbenésére egy kiszivárgott titok miatt kirúgják. Cox hazatér, és nekifog inni, és írni – készülõ memoárját. Felesége, Katie nem lepõdik meg túlságosan, régóta tart szerelmi afférja Harry Pfarrerrel, a nõs szövetségi bíróval, és amúgy is azt tervezi, hogy elhagyja Coxot.Eközben Washington egyik külvárosi negyedében, látszólag egy teljesen másik világban a Hardbodies Fitness Center alkalmazottja, Linda Litzke élete nagy tervén rágódik: plasztikai mûtétre készül és errõl mesél kollégájának, Chad Feldheimernek.
Amikor a CIA-elemzõ visszaemlékezéseit tartalmazó cédé Linda és Chad ölébe pottyan, a duó rádöbben, hogy ki kell használniuk a lehetõséget. Csakhogy az események hamarosan kikerülnek a szereplõk irányítása alól, és mulattatóan sötét találkozásokhoz vezetnek.



A Coen testvérek új filmje fekete komédia a javából, miközben fricskát ad az amerikai politikai elit torz mûködésének is.



"Mulattató mestermû"

- LARRY KING



"Hihetetlenül szórakoztató"

- Sara Vikomerson, THE NEW YORK OBSERVER