Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JAMIE OLIVER 4. - A PUCÉR SZAKÁCS VISSZATÉR
OLIVERS TWIST (2002) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Gasztronómia, TV sorozat
Rendezte:Brian Klein
Szereplők:Jamie Oliver
Forgalmazó:Interfilm
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:79 perc


990 Ft.Nem kapható


Aki szeret fõzni és kedveli a nem szokványos ízeket, valamint szereti ezeket minél kevesebb idõ alatt elkészíteni, azoknak nem kell bemutatni Jamie Olivert, hiszen biztos akad az otthonában egy szakácskönyv tõle.



A "...és egyszerûen csak fõzz - A pucér szakács visszatér" sorozatban Jamie saját otthonában, készíti el a barátoknak és családtagoknak szánt finom és gyorsan összedobható ételeket.



TÁNYÉRON A VILÁG: Bizony, ez egy sanyarú nap, de találkozhatok egy régi barátommal Peterrel. Igazán jó srác. Nem akármilyen fickó az illetõ, mert az elsõk között volt, aki a londoni éttermek világába elhozta a világ ízeinek pompás fúzióját.



A TÉSZTA MESTEREI: Jamie most Gennaro-hoz ugrik be tudjátok ahhoz a flúgos olaszhoz, hogy meginvitálja egy igazi olasz tésztás vacsorára. Ebbõl kifolyólag még az eredeti olasz recept alapján készült tésztákat is megbolondítja a tõle megszokott módon.



GRILLEZÜNK 4 FAL KÖZÖTT: Ma a cimboráim, Matt és Toby hivatalosak hozzám egy színes kis ebédre. Mindketten ausztrálok, honvágy kínozza õket, gondoltam, összehozok nekik egy igazi angolos grillsütést.