Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZELLEMKUTYA
GHOST DOG: THE WAY OF THE SAMURAI (1999) - FRANCIA-NÉMET-AMERIKAI-JAPÁN

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Krimi, Thriller
Rendezte:Jim Jarmusch
Szereplők:Forest Whitaker, Richard Portnow, John Tormey, Cliff Gorman, Dennis Liu, Frank Minucci, Tricia Vessey
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:116 perc


990 Ft.Nem kapható


Szellemkutya professzionális bérgyilkos. Hangtalan, könyörtelen és félelmetesen hatékony. A maffia megbízásából dolgozik: sosem kérdez, csak cselekszik, ám még neki is vannak elvei, méghozzá több ezer éves múltra visszatekintõk. Szellemkutya ugyanis a szamurájok útját járja: egy letûnt kor utolsó harcosa õ, aki önfegyelemmel adózik maga és engedelmességgel mestere iránt. Mikor azonban egy önhibáján kívül meghiúsult akciót követõen megbízói úgy döntenek, hogy megszabadulnak tõle, az elveit védõ szamuráj szembefordul velük, s könnyen lehet, hogy ezzel nem csupán a gengszterek, de saját sorsát is megpecsételi.



Jim Jarmusch (Éjszaka a Földön, Halott ember) kendõzetlenül erõszakos, mégis melankolikus hangvételû akciófilmjében a Kelet találkozik a Nyugattal, a modern hip-hop kultúra az õsi szamurájtörvényekkel. Az elveiért mindhalálig kiálló fejvadász szerepében az Oscar®-díjas* Forest Whitaker pedig olyan elemi erejû alakítást nyújt, melynek hatására Szellemkutya generációjának egyik legkultikusabb figurája lett.



*2007. Legjobb férfi fõszereplõ (Skócia utolsó királya)


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánló
Elõzetes
Zenei hangsáv - Önállóan meghallgatható zenei hangsáv (a Wu Tang Clan frontembere, The RZA komponálásában)
Dokumentumfilm - Szellemkutya odüsszeiája: Utazás a szamurájok világába (kb. 30 perc) - Dokumentumfilm a forgatásról Jim Jarmusch, Forest Whitaker és The RZA közremûködésével
Kimaradt jelenetek