Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SÁTÁNKA - POKOLI PORONTY (ÚJ KIADÁS)
LITTLY NICKY (2000) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Steven Brill
Szereplők:Adam Sandler, Patricia Arquette, Rodney Dangerfield, Jack Giarraputo, Laura Harring, Harvey Keitel, Reese Witherspoon, Jon Lovitz
Forgalmazó:Gamma Home
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:92 perc


990 Ft.Nem kapható


Nicky az a fajta srác, aki békén elzenélget a szobájában, sem törtetés, sem különösebb ambíciók nem vezérlik. Két idõsebb fivére Adrian és Cassius azonban eszelõsen küzd, hogy minél jobb pozíciót foglalhasson el a családi vállalkozásban.
A baj akkor kezdõdik, amikor az enyhén szólva is koros apa megtagadja a visszavonulást a cég élérõl. Ez arra sarkallja Adriant és Cassiust, hogy új területet keressenek maguknak, ahol érvényesülni tudnának. Ez a hely pedig New York. Magával az ötlettel nem lenne gond, ha a cég élérõl visszavonulni nem akaró apa nem maga a Sátán lenne, a cég pedig egyenesen a Pokol.
Az, hogy New York-ból privát pokol legyen még csak az egyik fele a problémáknak. A nagyobbik gond azonban az, hogy a gaz testvérek távozásával a pokol kapui befagynak, minek következtében a bûnös lelkek kívül rekednek. Márpedig bûnös lélek nélkül a Sátán ereje, vagy inkább végtagjai is rohamosan fogyatkozni kezdenek.
Nincs más hátra, Nickynek kell megmenteni apját, és helyre állítani a "pokoli" egyensúlyt. A "vidéki" fiúnak azonban nehéz a sorsa a nagyvárosban. Elõször is meg kell tanulnia életben maradnia, kezdetben másodpercenként éri "halálos" baleset, valamint elsajátítania számtalan rendkívül problémás dolgot, mint például az evést és az alvást. Mindezen alap bonyodalmakhoz hozzávehetjük még a gaz testvérek ármányait, apuka régi barátját Beefy-t a beszélõ bulldogot mint segítõtársat, valamint Nicky néhány rajongóját és máris világossá válik, hogy a pokolban úrnak lenni talán egyszerûbb, mint ördögnek New Yorkban.
Szóval, ne félj! Nagyon ne félj!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése